Evanghelizare,  Tineri

Vino la Isus, fiu rătăcit!

În seara aceasta la slujba Bisericii am fost motivați să ne rugăm pentru cei care nu mai trăiesc în prezența Domnului, nu mai ascultă de Dumnezeu, nu mai vin la Biserică.

Am remarcat că a urmat o rugăciune înfocată, înflăcărată. Ştiți de ce? Pentru că în Biserică sunt o mulțime de părinți a căror copii, unii dintre ei chiar botezați fiind, nu mai vin la Biserică şi nici nu-i mai interesează de Dumnezeu.

Nu cumva tu cel ce citeşti aceste rânduri te regăseşti într-o astfel de stare? Nu mai ai pasiune pentru Hristos, nu te mai rogi, nu mai citeşti Scriptura. Ai uitat de când nu ai mai fost la Biserică. Neparticiparea la închinare cu credincioşii care formează trupul lui Hristos este semn de boală spirituală.

  • Ar fi bine să realizezi că eşti responsabil de alegerile tale. Nimeni nu va fi făcut responsabil pentru că tu ai ales păcatul.

  • Ar trebui să fii conştient că fiecare clipă trăită fără Dumnezeu e trăită împotriva voii Lui. Trăirea împotriva lui Dumnezeu atrage consecințe nefaste. Eşti pe cont propriu şi este extrem de periculos să trăieşti aşa.

  • Te rog ai grijă că apa din baptistier,unde ai fost botezat, poate depune mărturie împotriva ta. Tu ai zis da şi nu ți-ai respectat cuvântul dat. Zidurile vor vorbi despre legământul făcut cu cerul pe care l-ai călcat.

  • Nu uita că pentru tine se roagă părinții şi Biserica. Eşti pe lista lor de rugăciune şi mai presus de asta tu eşti în inima lor.

  • Rugăciunile şi lacrimile părinților şi a Bisericii te vor ajunge. Dumnezeu ascultă rugăciunea credincioşilor lui.

  • Duhul Sfânt nu a renunțat la tine. Dacă nu mai vrei să asculți de îndemnul părinților sau de mustrarea lor, dacă nici consecințele trăirii departe de Dumnezeu nu te sperie, Duhul Sfânt e singurul care te poate convinge de starea ta de păcat. Duhul Sfânt te poate ajuta să primeşti iertarea şi eliberarea. Cer cu reverență Duhului Sfânt să lucreze în viața ta.

  • Inima ta poate fi rece, lipsită de pace, insensibilă. Dumnezeu te poate cuceri cu dragostea Lui. El te iubeşte nespus. Îl rog pe Dumnezeu să-ți învăluie ființa cu prezența Lui plină de iubire.

Fiule, fică, pentru binele tău, pentru fericirea ta hai la Isus.
De dragul lui Hristos, întoarce-te.
Nu uita că inima părinților este sângerândă. Inima lui Dumnezeu e îndurerată.

În definitiv tu nu ai fost creat să trăieşti departe de Dumnezeu, ci dimpotrivă tu vei găsi împlinirea doar în Dumnezeu.

Nu-ți mai irosi anii. Nu mai trăi fără rost. Vino la Isus, aşa cum eşti. Isus Hristos te iartă şi te mântuieşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *