Tineri,  Viață creştină

Calculul tinereții

Ce frumoasă e perioada tinereții! Superbă. Extraordinară. Întrebare: ce poți spune despre această perioadă din viața ta? Ai fost credincios sau credincioasă Domnului?
Îți vei aduce aminte cu bucurie de anii tinereții??

♡ Ți-ai închinat tinerețea ta lui Dumnezeu sau trăieşti încercând să te strecori printre părinți, profesori sau liderii spirituali, pentru a nu remarca starea de păcat în care te afli?

♡ Merită să fii mai mereu prezent la Biserică? Merită să tot mergi la repetiții? Sau mai degrabă timpul acela îl foloseşti să fii înconjurat de prieteni, cu care să împarți localul plin de fumul care te îmbolnăveşte şi te leagă tot mai tare de lume şi diavol?

♡ Merită să fii sincer cu părinții tăi? Să le mărturiseşti falimentele tale sau mai bine îi minți “frumos” şi îți vezi de goana ta după senzual şi plăcere?

♡ Cum te simți după ce ştii bine că ai comis-o din nou? Eşti fericit cu viața ta dublă? Nu îți este greu să stai în “poză” duminica şi mai apoi să aluneci pe toboganul destrăbălării? Nu crezi că ar fi bine să pui stop păcatelor tale?

♡ Peste ani şi ani, oare nu ai da timpul înapoi ca să nu mai faci păcatul acela, sau celălalt? Cum vei putea sta în fața copiilor tăi şi să-i înveți de bine când tu…?

♡ Oare nu te iubeşti destul încât să renunți la minciună, la substanțe, şi în definitiv la fuga de Hristos? Atunci când minți, furi, înjuri, abuzezi de tine sau/şi de alții, oare te iubeşti?

♡ Acolo unde te afli, indiferent cât de jos moral şi spiritual, există brațe de Tată care te aşteaptă. Vino la El. Vino din nou acasă! Lasă-te condus de Duhul Sfânt care te va ajuta să ai altfel de fapte, total opuse faptelor tale de până acum.

♡ O, ce viață nouă ne aşteaptă, dacă vom devenii tot mai dependenţi de Domnul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *