Tineri,  Viață

Astăzi, despre ce voi fi mâine

Prezentul ne dezvăluie foarte mult despre viitor, dacă nu chiar totul.

O privire atentă asupra vieții, va dezvălui parte din viitorul pe care azi îl pregătesc. Cu fiecare gest, faptă, atitudine, reacție, pun temelia propriului meu viitor.

Viața are surprizele ei, în sensul că orice se poate întâmpla, și în bine și în rău, dar automatismele pe care azi le dezvolt, pot cântării foarte greu în ce privește direcția pe care viața mea o va lua.

Nu trebuie să te aștepți ca faptele reprobabile și mișelești de azi, să fie sămânța de mâine a unui caracter ales, așa ceva nu are cum să se întâmple. Hai hui, fără sens și scop, lipsa unui efort susținut, e clar că nu va ajuta ziua de mâine să fie una demnă de lăudat.

Atunci când tu te ții de Domnul, cauți părtășia sfinților lui și te lupți să-ți păstrezi legământul, vorbește oricui faptul că mâine tu nu ai cum să întorci spatele lui Hristos, ci vei păstra harul și adevărul.

Nu voi spune că nu ai șanse tu care astăzi bei, minți și trăiești departe de Dumnezeu să te schimbi, să fii salvat, dar lasă-mă să cred că nu ai siguranța zilei de mâine și chiar dacă mâine primești șansa întoarcerii, ușor nu îți va fi. O minte rațională, doat atât, te va ajuta să tragi concluzia că dacă îți dorești salvarea, nu trebuie să o amâni pentru mâine, ci să o accepți azi, s-o ceri astăzi.

Decide astăzi pentru mâine. Nu amâna, nici o clipă. Nu poți? Singur sigur nu poți, dar cu Isus? Doar cu Isus poți să te întorci astăzi. Un pas micuț, o alegere corectă în fiecare zi, te aduce mai aproape de ce trebuie să fii și anume, robul Domnului DUmnezeu.

Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *