Familie

Dragă tată socru

Prima dată v-am văzut pe facebook în fotografie. A doua oară v-am văzut în realitate, eram în casa dvs., la masa dvs., cu singura dvs. fică. M-ați chestionat direct dacă îmi place fata. Bine că nu eram “un speriat”, altfel cine știe dacă mai reveneam în Austria.

Au trecut 10 ani de când vă sunt ginere. Anii de “ginerie” îi măsor după anii de căsătorie. Ce ani, domn’le, ce ani. Deosebiți.

E un mare har să nu se împotrivească tatăl fetei atunci când îi ceri mâna, dar un har și mai mare este să fi acceptat și nu doar atât, ci să fi susținut, încurajat, să îți ofere încredere, și să te simți în casa lui, ca acasă. Eu mă bucur de toate acestea.

Mărturisesc că mă simt privilegiat să vă fiu ginere. Mărturisesc mai departe că e foarte comfortabil să mă numesc ginerele dvs..
Mai mărturisesc cu mulțumire că nu a fost dată să am nevoie de ajutorul dvs. și să nu fi făcut tot ce depinde de dvs. ca să mă ajutați. De fapt, când îmi e greu știu că mă pot baza pe sprijinul dvs. În așa condiții nu e greu să fiu ginerele “împăratului” (aluzie la regele David care a spus că nu e ușor să fi ginerele împăratului).

Acum, mă întreb dacă eu, în calitate de ginere reușesc să fiu așa cum trebuie să fie un ginere, dacă am întrunit condițiile să vă fiu ginere, e o treabă, dar fiecare socru așteaptă o creștere a calității de ginere.

Îmi trece prin minte ce fel de socru aș fi eu…

Să ne trăiți mult și bine și să fiți prețuit de cei dragi sufletului dvs., la adevărata dvs. valoare!

Dumnezeu să vă ofere grația Lui și sufletul să vă fie îmbărbătat oridecâte ori e nevoie.

Fața Domnului să strălucească peste dvs. și bucuria mântuirii să vă de-a energia alergării pe pământ.

La mulți ani!

Semnat,

unicul dvs. ginere,
Samuel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *