Tineri

Tabăra INNOIT – așteptări

Pornim la drum cu așteptări.

Grupul de organizare a taberei a planificat și a pus la punct toate detaliile. Tinerii din grupul de laudă și închinare s-au pregătit și ei. Invitatul nostru special a investit și el timp și muncă. Gazda noastră și-a făcut și ea treaba, chiar și cei de la locul cu activități. Atunci când fiecare își face treaba încredințată lui, nu are cum să nu iasă bine.

Pornim la drum cu așteptarea ca Dumnezeu să se implice și să încununeze munca fiecăruia cu succes. Toată pregătirea noastră e prea puțin lucru dacă lipsește ungerea Lui. Ne rugăm pentru o revărsare specială de har. Scopul taberei e înnoirea.

Cei mai mulți dintre participanții la tabără ne vom bucura de munca unui mic număr de tineri. Să-i binecuvântăm. Toți împreună ne vom bucura de lucrarea lui Dumnezeu în noi. Să-L binecuvântăm.

Așteptarea ar trebui să fie direct proporțională cu investiția și mplicarea. Tu ce investești în această tabără? Investește-te pe tine însuți, adică dăruiește-te Domnului în tabără și rămâi al Lui pentru totdeauna.

Dacă nu ești predicator, nici nu cânți sau organizezi, ce faci tu? Cu ce ajuți? Ce aduci cu tine în tabără? E important ce faci până atunci și ce faci acolo, în tabără. Va conta dispoziția ta și starea ta spirituală.

Așteptarea ta ca să fii înviorat spiritual necesită o inimă deschisă la închinare. Roagă-te la timpul de rugăciune și lasă-te surprins de puterea Duhului Sfânt. Vrei să primești mesaje profunde care să te miște? Roagă-te pentru predicator și ascultă cu deosebit interes.

În tabără vin zeci de tineri. Fiecare are un fel de a fi. În măsura în care vei dori socializare și să legi relații, vei trece peste toate. Toți tinerii din tabără sunt deosebiți, totuși nimeni nu-i perfect. Ideea e ca tu să te raportezi corect la cel de lângă tine. Nu merită pentru copilării să ne pierdem apetitul pentru viață și închinare.

Eu zic să ne setăm așteptări mari de la Dumnezeu în această tabără, și să ne facem partea noastră. Crede că poți experimenta înnoirea. Fă tot ce ține de tine ca experiența din tabără să fie definitorie pentru anii care urmează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *