Tineri,  Viață creştină

Suflete împovărat

O problemă nerezolvată la timp, atrage alte probleme, mai multe, mai grele. O poftă nebiruită nici azi, nici mâine, mă poate îngenunchea poimâine pentru totdeauna. Un mic secret “nevinovat” nemărturisit poate să fie declanşarea unei vieți duble. O răceală netrată se vindecă? Un păcat în care trăim ne mânâncă puterea, face ca uşor uşor să murim spiritual.

Rezolvă-ți problemele la timp. Timpul nu le rezolvă, le agravează.

Ispita diavolului se poate transforma în influență, influența în posesiune. Diavolul se mulțumeşte cu puțin, deşi încearcă foarte mult ca să câştige noi teritorii. Ce pradă uşoară îi suntem unii dintre noi. Mielul şi oița singură nu au nici o şansă în fața lupului.

S-ar putea să nu fim singuri,dar să avem “prieteni de nădejde”, adică răi.
Ce uşor ne influențăm la păcat, dar l-a rugăciune? Rupe legăturile cu prietenii care te atrag spre păcat, egal că merg cu tine la Biserică.

Caută ajutor. Las-o încolo de ruşine. Are rost să-ți prelungeşti suferința? Merită să prelungeşti starea de întristare a Domnului? Nu mai sta “păzitor la porci” ca fiul ştii tu care.

Hristos are oameni a căror inimă bate pentru unul/una ca tine. Caută-i. Descarcă-ți povara Domnului în prezența lor. Lasă-i să-ți ofere soluții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *